Konangal
I really think actions speak louder than words...And this is just what I want to say.
கோணங்கள்
வார்த்தைகள் வீணாகும்
ஞாபகங்கள் நிழலாகும்
எண்ணங்கள் கனவாகும்
உன் கரங்கள் அன்பாகும்
லட்சியங்கள் தவமாகும்
புன்னகை பண்பாகும்
பாராட்டு சிலிர்ப்பாகும்
உன் செயல்களே வாழ்வாகும்.
ரேண்டம் ஆக்ஸஸ்
தேடல் இப்பொழுது தான் தொடங்கி உள்ளது !!!
Konangal
Vaarthaigal veenagum
Nyabagangal nizhalagum
Ennangal kanavagum
Un karangal anbagum
Latchiyangal thavamagum
Punnagai panbagum
Paarattu silirpagum
Un seyalgale vaazhvagum
Random Access
The search has just begun !!!
கோணங்கள்
வார்த்தைகள் வீணாகும்
ஞாபகங்கள் நிழலாகும்
எண்ணங்கள் கனவாகும்
உன் கரங்கள் அன்பாகும்
லட்சியங்கள் தவமாகும்
புன்னகை பண்பாகும்
பாராட்டு சிலிர்ப்பாகும்
உன் செயல்களே வாழ்வாகும்.
ரேண்டம் ஆக்ஸஸ்
தேடல் இப்பொழுது தான் தொடங்கி உள்ளது !!!
Konangal
Vaarthaigal veenagum
Nyabagangal nizhalagum
Ennangal kanavagum
Un karangal anbagum
Latchiyangal thavamagum
Punnagai panbagum
Paarattu silirpagum
Un seyalgale vaazhvagum
Random Access
The search has just begun !!!
6 Comments:
Konagal is alovely kavithai kolangal.Its simple and sweet.Thank u for ur comments and visiting my blog.Keep coming.meendum varuven
Hey RA,
I took time read ur peotry and ahve left comments in every one of them.Read them.
Thanks a lot! Im indeed honoured to have poetesses appreciate my simple stuff. This is inspiration to carry on and carry forward trying to encrypt my thots in the form of words...
Btw, I dont think u went through all my poems..Nobody manages to have tht much patience including myself ;)
Random Access
The search has just begun !!!
hey RA,
Have psoted all my soupsin da blog.Visit and comment.
RA thz for the visit.
This is very interesting site... » »
Post a Comment
<< Home